Bedre bedriftstelefoni

Bedriftstelefoni, men bedre

Velg IP-telefoni som fasttelefon for din bedrift. Bruk et analogt telefonapparat, en IP-telefon eller en smarttelefon – uavhengig av mobiloperatør. Alt du trenger er internett.

En sky knytter sammen en laptop, smarttelefon, nettbrett og en IP-telefon med telefoni fra iplink

iplink Bedrift

For 1–4 telefonnummer

189,–/mnd

Takst:
0,15 pr. min til norske fastnummer
0,85 pr. min til norske mobilnummer
0,31 pr. samtale i oppstartspris
Se utlandspriser

Etablering:
Nytt nummer: 149,–/stk.
Innportering: 179,–/stk.
Spesialnummer: Pris på forespørsel


Utstyr & tjenester

For alt tilsendt utstyr tilkommer portokostnad for bedriftspakke, minimum 149,– pr. forsendelse. Pris kan variere med vekt og størrelse. Alt utstyr forhåndsbetales via kortbetaling eller faktura.
Alt utstyr bestilles via bestillingsskjemaet.

Telefoniadapter

Med telefoniadapter kan dere bruke en (analog) fasttelefon til IP-telefoni. Koble denne lille boksen mellom internettrouteren deres og telefonapparatet, så oversetter den internettsignalene til telefonsignaler. Passer fint for bedrifter som snakker lite på telefonen, eller har behov for å bevege seg rundt i lokaler – koble da for eksempel opp en trådløs analog telefon til adapteren.

LINKSYS SPA 2102 eller PAP2T

Fra 249,–/stk (kjøp)

OBS! Gjelder pent brukt modell

Cisco SPA 112

499,–/stk

IP-telefon (bordapparat)

Med IP-telefon behøver dere ikke adapter i tillegg; det er innebygget i telefonapparatet! Noen av modellene har innebygget router så du kan koble datamaskinen inn i telefonen. Anbefales for de som tar flere enn 1–2 samtaler pr. dag. Vi anbefaler bruk av headset for å frigjøre begge hender.

Cisco SPA504G

1300,–/stk

Opptil 4 linjer, og Power over Ethernet (PoE).

Cisco IP 6851

1430,–/stk

Opptil 4 linjer, innebygget router, og Power over Ethernet (PoE).

Cisco IP 8861

2200,–/stk

Opptil 5 linjer. Wi-Fi, fargeskjerm, bluetooth, innebygget router, og Power over Ethernet (PoE).

Cisco SPA500DS sidepanel

1480,–/stk

Utvider telefonen med opp til 15 linjer og gir samtalestatus for de andre agentene i sentralbordet, samt forenkler «sett over». Passer Cisco SPA504G.

Cisco 8800 sidepanel

2480,–/stk

Utvider telefonen med opp til 36 linjer og gir samtalestatus for de andre agentene i sentralbordet, samt forenkler «sett over». Passer Cisco IP 8861 og 6851.

Headset (til IP-telefon)

Med headset frigjør dere begge hender for bruk til skriving, tasting eller annet. Anbefales sterkt for de som tar flere enn 1–2 samtaler om dagen, i kombinasjon med IP-telefon. Vi kan også bestille inn andre modeller til dere dersom det er ønskelig!

Jabra Biz 2400 II Duo

1990,–/stk

40% lettere enn konkurrerende modeller, klokkeklar lyd fra Jabra, et kjent merke innen lyd. Høy komfort.

Duo-modell til miljøer med noe støy, også tilgjengelig i mono (en høyttaler).

Jabra Pro 7490

3080,–/stk

Trådløst headset med touchskjerm. Mono-headset med høyttaler kun på ett øre. Opp til 150 meters rekkevidde på den trådløse funksjonen!

Sennheiser DW Pro 2

Pris på forespørsel

Trådløst mono-headset som kan brukes både med bordapparat (IP-telefon) og softphone (iplink Soft). Fra Sennheiser, en annen lyd-gigant. Trådløs radius på 55–180 meter.

iplink Soft

Med iplink Soft kan dere benytte en softphone eller eget utstyr for å koble dere opp med vår telefoni. Dere kan blant annet bruke din smarttelefon, ditt nettbrett eller en datamaskin som telefon! Tjenesten faktureres pr. aktiv linje.

OBS! Det gis ikke anledning til å koble opp PBX eller egen sentralbord-software mot denne tjenesten!

0,–/mnd*

*: Kostnad for kjøp av tredjeparts-app er ikke inkludert. Kostnader for bruk av mobildata kan tilkomme fra deres mobildataoperatør. Bruk Wi-Fi!

Bestill utstyr og/eller iplink Soft via bestillingsskjemaet.


Hvordan finne din destinasjon

Velg produkt som tilsvarer abonnementet du ønsker å slå opp priser for.

I feltet «prefiks» fyller du ut landskode (47 for norske nummer, 46 for svenske nummer, og så videre) etterfulgt av begynnelsen på telefonnummeret du lurer på prisen til. Den mest spesifikke oppføringen er den som gjelder det nummeret du ønsker å ringe.

For eksempel: Ved søk på det norske spesialnummeret 815 69 060 fyller du inn 47815 i feltet «prefiks» og får én oppføring som resultat. Oppføringen gjelder da alle norske nummer som starter med 815, inkludert 815 69 090. Får du ingen resultater, forsøk å fjerne siffer fra slutten av nummeret til du får et resultat.